9x de leukste jasjes onder de €50

Begin december kwam het artikel ‘9x de leukste kerstjurkjes onder de €30‘ online. Dit artikel werd toen zo leuk door jullie ontvangen, dat er vervolgens ook een truien editie is langsgekomen. Zo’n artikel is gewoon erg leuk om te maken, vandaar dat ik hier weer een nieuwe editie voor jullie heb! Ik heb negen leuke jasjes verzameld onder de €50.

Er zitten een aantal sale items tussen, dus de kans is helaas aanwezig dat hij uitverkocht raakt terwijl dit artikel online staat. Alvast sorry hiervoor! Wat wél weer mooi is aan die sale, is dat het leuke prijsjes zijn. Misschien vind je al wel een leuk jasje voor de lente? 🙂

leuke jasjes

1. Boohoo, €17
Had ik al eens verteld over mijn liefde voor ruitjes? Vast wel. Bomberjack + ruitjes = een toffe combi.

2. Boohoo, €30
I love bomberjacks! Dus ook deze variant vind ik helemaal leuk. En dan ook nog eens in deze toffe groene kleur, ik ben verkocht.

3. Boohoo, €38
Een beetje spijker hier en daar kan nooit kwaad. Dit spijkerjasje is wat anders dan de normale spijkerjasjes, hij is namelijk oversized. Tof! De jurk schijnt trouwens ietwat door, ai.

leuke jasjes

4. Asos, €35,21
Omdat ik geen artikel over jasjes kan maken als er geen prachtige blazer in voorkomt.

5. H&M, €25
Bikerjacks kun je nou eenmaal nooit genoeg hebben.

6. Asos, €49,29
Zo. Mooi.

leuke jasjes

7. Zalando, €49,95
Wel eens aan een bruin nepleren jasje gedacht? Ik eigenlijk niet, maar deze vind ik toch wel erg mooi.

8. Nelly, €39,96
Van een extra nepleren jasje is volgens mij nog nooit iemand slechter geworden.. Althans, dat is wat ik tegen mezelf zeg als ik weer een mooi exemplaar spot.

9. Zalando, €29,95
En ik sluit het artikel af met nog een nepleren jasje. Voor nepleren jasjes wordt vaak de hoofdprijs gevraagd, maar dit jasje heb je voor nog geen 30 euro. En hij is niet eens in de sale!

Mocht je nou niet bepaald budget willen shoppen, dan heb ik hier nog een jas gevonden voor een mooi prijsje, namelijk €1.394,95. Alsof die vijf cent dan nog iemand kan schelen, maar goed.

Gerelateerde blogposts

5 gedachten over “9x de leukste jasjes onder de €50

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *