Zo eet ik mijn hamburger het liefst

Let op: Dit is een cheatmeal, ben je bezig met afvallen of gewoon bezig om een gezonde levensstijl toe te passen, zou ik ‘m maar niet lezen. Of nou ja, als je de verleiding kan weerstaan kun je het natuurlijk wel lezen.

& Ik ben me bewust van het noodweer in Nederland, maar dan nog kan een hamburgertje geen kwaad.

Hi! Als het warm weer is heb ik echt geen zin om uitgebreid te koken, makkelijke maaltijden doen het ‘m dan voor mij. Geen gekookte aardappels met worteltjes, maar een lekkere hamburger gaat er altijd wel in. Vandaag deel ik met jullie mijn favoriete hamburger recept, voor zover je het een recept kan noemen. Oh, eigenlijk is het ook geen hamburger, maar een cheeseburger. Maar dat doet er niet echt toe toch?

Ziet dat er niet fantastisch uit? Ik krijg gigantische honger door er alleen maar naar te kijken. Op dit moment ben ik bezig met afvallen, dus ik zal ‘m nu helaas niet eten. Lees hier over mijn strijd tegen de kilo’s. Maar oooh wat zijn hamburgers toch lekker. Daar kan ik nou echt van blijven eten, guilty pleasure it is.

Wat zit er in deze fantastische unit?
♥ 
Sesambroodje
♥ Gehakt
♥ Ui
♥ Ijsbergsla
♥ Tomaat
♥ Komkommer
♥ Augurk
♥ Cheddar kaas
♥ Remia BBQ saus (for real men only) honey
♥ Mayonaise

Dat is voor mij echt de ultieme combinatie. Zo lekker! De uitjes bak ik in het gehakt mee en als dit zo goed als klaar is leg ik er een plakje cheddar kaas op, zodat dit kan smelten. De overige ingrediënten leg ik gewoon op het vlees. De onderkant van het broodje ingesmeerd met mayonaise en de bovenkant met barbecuesaus.

Hoe ziet jouw ideale hamburger eruit?

Gerelateerde blogposts

21 gedachten over “Zo eet ik mijn hamburger het liefst

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *