Cashback bij je online aankopen

Zo krijg je cashback bij al je online aankopen

Heb je net als ik een lichte verslaving voor online shoppen? Dan heb ik misschien wel een handige tip voor je. Van bijna al mijn aankopen die ik online doe krijg ik een aantal procent terug. En dat geld wat ik terugkrijg kan ik weer gebruiken om nog meer te shoppen. Woohoo!

Even vooraf omdat ik weet dat er veel zullen zijn die dit denken: deze blogpost is helemaal #nospon. Het is puur iets wat ik al jaren gebruik en het leek me leuk om dit met jullie te delen. Zonde om gratis geld te laten liggen, toch?

Zoals gezegd krijg ik dus van bijna al mijn online aankopen geld terug. Dit zijn geen grote percentages, maar als je vaak online shopt gaat het vrij snel. Deze cashback euro’s spaar je en als je vijf euro hebt gespaard kun je dit uit laten betalen in cadeaubonnen voor bijvoorbeeld Zalando, Wehkamp en Bol.com. Ik kies zelf altijd voor Bol.com cadeaubonnen. Het leuke hiervan is dat je als je iets koopt met deze bonnen, je daar ook weer cashback over krijgt. Dus je betaalt niks omdat je iets met bonnen koopt, maar toch krijg je cashback. Geinig toch?

Ik vind shoppen met cadeaubonnen mega leuk en ik word dan ook altijd blij als ik weer een bestelling kan plaatsen zonder dat me dit geld kost. Tja, noem het gierig, of noem het slim ;).

Ippies

Er zijn een hoop verschillende sites waarmee je cashback kunt krijgen bij je online aankopen, maar ik gebruik zelf Ippies (referral link). Ik heb meerdere sites geprobeerd en deze vind ik gewoon de beste. Het fijne aan Ippies is dat je een Google Chrome extensie kunt installeren, waardoor je direct een melding krijgt als je op een aangesloten webshop komt (zie bovenstaand voorbeeld bij Bol.com). Deze extensie is ook beschikbaar voor Firefox, Internet Explorer en Safari. Je kunt dan gelijk Ippies sparen activeren, waardoor je het niet vergeet. Ik zat eerst bij een andere site die niet zo’n extensie had en ik vergat het gewoon altijd. Super zonde!

Hoe kan dit?!

Stel je shopt bij Bol.com via Ippies. Ippies krijgt, omdat ze jou hebben doorverwezen naar de webshop, een bedrag van Bol.com. Een deel van dit bedrag geven ze dan weer door aan jou. Ippies blij, jij blij! De gespaarde ‘Ippies’ blijven nog een tijdje in de wacht staan, zodra de retourperiode voorbij is krijg je de Ippies er echt bij.

Tips

  • Ik heb het al gezegd, maar installeer de extensie! Zonder die extensie ga je het gegarandeerd vergeten.
  • Gaat iemand in je gezin een grote aankoop doen? Vraag even of ze het via jouw Ippies willen doen.
  • Klik de knop ‘Activeer Ippies sparen’ gelijk aan als je in een webshop komt. Je weet nog niet of je daar iets gaat bestellen, maar ik klikte eerst altijd op ‘Activeer later’ en dan vergat ik het dus steeds weer te activeren.
  • Activeer ook je Ippies sparen als je iets met cadeaubonnen koopt, ook dat telt!
  • Abonnementen afsluiten? Ook daar krijg je Ippies voor! Denk dus zeker even aan Ippies als je bijvoorbeeld een nieuw telefoon- of energieabonnement afsluit.

Spaar jij al cashback bij je online aankopen?

Gerelateerde blogposts

8 gedachten over “Zo krijg je cashback bij al je online aankopen

  1. Oh my, nooit geweten dat zoiets bestond haha, blijkbaar heb ik weer onder een steen gelegen. Ik shop wel graag online, maar vind het ook nog steeds heerlijk om echt ‘live’ te winkelen, zeker wat kleding betreft. Meestal als ik online kleding bestel, moet 90% van de aankoopjes weer terug, want te klein, te groot, doorschijnend etc. Heel deprimerend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *