10x zoekmachineproblemen

Het afgelopen jaar zijn er een hoop mensen op mijn blog gekomen via onze grote vriend Google. Wat ik echter wel grappig vind, is dat ze niet altijd op mijn blog moeten zijn voor hetgeen wat ze zoeken. Daarom leek het me leuk om wat zoekmachinetermen met jullie te delen en de mensen die hierop zochten uit de brand te helpen. En er komen ook wat termen voorbij die je inderdaad op mijn blog kunt vinden. Laten we eens kijken waar ze in 2015 allemaal naar zochten.

1. Mylou
Kijk, jij zit wel goed! Ik ben inderdaad Mylou, aangenaam.

2. Visitekaartjes ontwerpen in Word
Oh, oh. Daar ben je hier helaas niet voor aan het juiste adres. Gelukkig heb ik hier een filmpje gevonden dat precies uitlegt hoe je dit moet doen.

3. Action beautyproducten
Gelukkig, daar heb ik ooit wel wat over geschreven! In het artikel ‘5 budget beautyproducten die niet de moeite waard zijn‘ kwamen twee beautyproducten van de Action voor. Helaas weet je denk ik al wat ik er van vind.

4. Binnengekregen of binnen gekregen
Dit vind ik toch echt wel een mooie. Ik vind het heel knap dat dit naar mijn blog leidt. Ik heb een mooie website gevonden met alle vervoegingen van het werkwoord ‘binnenkrijgen’, neem hier eens een kijkje!

5. Ik vind kerst niet leuk
Oh nee! Sorry, maar ik vind kerst wél leuk. Wees gerust, kerst is voorlopig weer even voorbij. Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik niet weet hoe ik je hiermee verder moet helpen, sorry.

6. Sportschool hier
Van plan om naar de sportschool te gaan? Goed bezig! Ik vraag me een beetje af waar dat ‘hier’ is, dus het is voor mij wat lastig om je ermee te helpen. Wat wel helpt is om ‘vind een sportschool in de buurt‘ in te tikken bij Google, als het goed is geeft Google je dan al een mooi overzichtje.

7. Nude sport
Eh, wat? Ik ben benieuwd wat hier de bedoeling van was. Ik heb wel ooit een review geschreven over een Nude Audio Bluetooth Speaker, dus ik neem aan dat je daardoor hier terecht bent gekomen. Het spijt me als ik je teleurgesteld heb.

8. Primark powerbank
Ik wist niet dat de Primark een powerbank verkocht, dus hier heb ik helaas geen artikel over. Gelukkig heeft Lies van Louwerke er afgelopen Januari (wauw, dat is bijna een jaar geleden) een artikel over geschreven. Of ze hem nog verkopen, ik heb geen idee.

9. Essence Amazed by you
Als het goed is ben je goed terecht gekomen, want hier heb ik inderdaad een review over! Afgelopen september maakte ik dit artikel over meerdere van de Essence The Gel lakjes.

10. Wat te doen zonder internet
Wat bijzonder dat deze term zo vaak naar mijn blog heeft geleid. Apart eigenlijk dat we spontaan niet meer weten wat te doen als er geen internet is. Hier heb ik er een artikel over geschreven, dit was toen ik zelf zonder internet zat.

Dit zijn zomaar tien termen die ik uit de lange lijst heb gekozen. Een aantal omdat ik hier toch wel om heb moeten lachen en een aantal waar je inderdaad bij mij op het juiste adres bent.

Ik wens jullie allemaal een heel fijne jaarwisseling, tot volgend jaar!

Gerelateerde blogposts

8 gedachten over “10x zoekmachineproblemen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *